Dansscholen Zuid-Holland

Alphense Dansschool

1 Review

Alphense Dansschool - Alphense Dansschool De dansschool in Alphen aan den Rijn voor kleuterdans, peuterdans, streetdance, jazzdance, kidsdance, modern, dans voor volwassenen en veel meer!Lees verder »
Dansschool Maick van Leeuwen
Bollywood dansschool

Bollywood dansschool in Rotterdam voor kinderen jongeren en vrouwengroep | Bollywood Dansschool Indian Passion Kom gezellig dansen bij bollywood dansschool indian passion in Rotterdam. WIj hebben een groep voor kinderen jongeren en ook voor vrouweLees verder »
CLE Dance Studio

CLE Dance Studio Dansschool Delft Wij zijn de dansschool die je zoekt in Delft. Wij bieden dans in veel verschillende soorten en lesvormen aan. Allround dansles.Lees verder »
Cool!Tango

Cool!Tango: Argentijnse tango voor jongeren Lees verder »
Danscentrum Welkom

Dance, it makes you happy - Danscentrum Welkom Lees verder »
Dansschool Devotion

Dansschool Devotion – Een groot lesaanbod voor alle leeftijden Dansschool Devotion is een leuke en gezellige dansschool in Zoetermeer met danslessen.Lees verder »
Dansschool Van Der Lubbe
Dansschool van der Meulen Wesseling
Dansstudio SerenaDance

Dansschool Capelle aan den IJssel | Dansstudio SerenaDance Volg een dansles bij SerenaDance en weet zeker dat u les krijgt van een dansdocent met veel kennis en ervaring. Zo haal jij het beste uit jezelf!Lees verder »
Elevate Dansschool

ELEVATE // - Elevate - Muziekschool, Dansschool, Theaterschool Artschool Elevate muziekschool, dansschool en theaterschool in Veenendaal op christelijke basis. Voor alle kunsten de beste leraren.Lees verder »
Idea Tango

ijkt het u fantastisch om de tango te leren dansen? Om met alle gemak over de dansvloer te zwieren en daar vol zelfvertrouwen te staan met uw (dans)partner? Bij Idea Tango krijgt u de kans om op uw eigen tempo de tango te leren van professionele dans

Lees verder »
Meyer et Fils

Meyer et Fils – Dansschool Rotterdam Lees verder »

SBS Dance | Sundaram Bollywood Shristi Lees verder »
The Dance Complex
Totally Zouk

TotallyZouk - Dé zouk dansschool van Nederland | Dé zouk dansschool van Nederland Lees verder »