Dansscholen Zuid-Holland

Alphense Dansschool

1 Review

Alphense Dansschool - Alphense Dansschool De dansschool in Alphen aan den Rijn voor kleuterdans, peuterdans, streetdance, jazzdance, kidsdance, modern, dans voor volwassenen en veel meer!Lees verder »
Dansschool Maick van Leeuwen
Bollywood dansschool

Bollywood dansschool in Rotterdam voor kinderen jongeren en vrouwengroep | Bollywood Dansschool Indian Passion Kom gezellig dansen bij bollywood dansschool indian passion in Rotterdam. WIj hebben een groep voor kinderen jongeren en ook voor vrouweLees verder »
CLE Dance Studio

CLE Dance Studio Dansschool Delft Wij zijn de dansschool die je zoekt in Delft. Wij bieden dans in veel verschillende soorten en lesvormen aan. Allround dansles.Lees verder »
Cool!Tango

Cool!Tango: Argentijnse tango voor jongeren Lees verder »
Danscentrum Welkom

Dance, it makes you happy - Danscentrum Welkom Lees verder »
Dansschool Devotion

Dansschool Devotion – Een groot lesaanbod voor alle leeftijden Dansschool Devotion is een leuke en gezellige dansschool in Zoetermeer met danslessen.Lees verder »
Dansschool Van Der Lubbe
Dansschool van der Meulen Wesseling
Dansstudio SerenaDance

Dansschool Capelle aan den IJssel | Dansstudio SerenaDance Volg een dansles bij SerenaDance en weet zeker dat u les krijgt van een dansdocent met veel kennis en ervaring. Zo haal jij het beste uit jezelf!Lees verder »
Elevate Dansschool

ELEVATE // - Elevate - Muziekschool, Dansschool, Theaterschool Artschool Elevate muziekschool, dansschool en theaterschool in Veenendaal op christelijke basis. Voor alle kunsten de beste leraren.Lees verder »
Idea Tango

ijkt het u fantastisch om de tango te leren dansen? Om met alle gemak over de dansvloer te zwieren en daar vol zelfvertrouwen te staan met uw (dans)partner? Bij Idea Tango krijgt u de kans om op uw eigen tempo de tango te leren van professionele dans

Lees verder »
Meyer et Fils

Meyer et Fils – Dansschool Rotterdam Lees verder »

SBS Dance | Sundaram Bollywood Shristi Lees verder »
Slowfeet Studio

Dansles in Rotterdam bij Slowfeet Studio

Wij houden van dansen en van jazzmuziek. Bij Slowfeet Studio hebben we daarom ook een passie voor dansen op langzame jazz muziek. Onze focus ligt op Slow Bal, de mooiste van de verschillende swingdansstijlen.

Lees verder »
The Dance Complex
Totally Zouk

TotallyZouk - Dé zouk dansschool van Nederland | Dé zouk dansschool van Nederland Lees verder »